maanantai 4. kesäkuuta 2012

Villatakki

Se on vihdoin valmis! Eikä aikaa mennyt kuin 9 kuukautta! Mulla oli visio, että olisin voinut pitää tätä villatakkia keväällä puistoillessa tyttöjen kanssa, mutta eihän tää kevääksi ehtinyt! Onneksi näitä vähän viileämpiä villatakkikelejä on riittänyt myös tälle ja viime viikolle.


 Ohjeena oli tämä. Villatakista ei tullut ihan sellainen, kun siitä olisin halunnut, mutta ehkä se käytössä laskeutuu kauniimmin? Pituudelta tein tästä M-kokoisen ja leveydeltään S-kokoisen. Masu vähän sotki pakkaa, mutta eipä tuo kamalasti takin laskeutumiseen vaikuta. Kai?


Vielä joku nätti, juuri tähän villatakkiin sopiva solki on hakusessa. Vinkatkaa toki jos jollain tulee joku ihanuus mieleen! Lankana oli tosiaan Novitan Seiskaveikka, jota tähän ei edes kulunut kovin paljoa! Viidellä kerällä selvittiin oikein hyvin!

5 kommenttia:

 1. Wow! Kuinka kaunis villatakki!

  Ja niin kaunis mahakin <3 :)

  VastaaPoista
 2. 9 kk projektit sulla meneillään =D
  Onnea kummastakin!

  Mulla on hankittuna villatakkiin myös langat vaan aloittamatta se on vieläkin.

  VastaaPoista
 3. Heh, joo, mä yritän tässä ennen tätä suurinta 9kk-projektia saada muita 9kk-projekteja päätökseen. Ja okei, kyllä niitä löytyy vieläkin pidempiaikaisia juttuja, joista varmaan lähiviikkoina pääsen raportoimaan lisää, kiitos (miehen) loman alkamisen! :)

  VastaaPoista
 4. Nyt on mun vuoro sanoa, että älä ihmettele, jos toi kaunokainen katoaa mutta sit me ei voida enää olla kavereita.
  Tykkäysnappia painettu x 10!

  VastaaPoista