perjantai 15. kesäkuuta 2012

Kotitiikerit ja pitsisukat

Keskeneräiset työt valmiiksi -projekti etenee huikeampaa tahtia, kuin osasin edes kuvitella! Tällä viikolla valmiiksi on saatettu jo kahdet sukat, jotka molemmat on olleet keskeneräisenä marraskuusta asti. Hups!

Kotitiikerit tein Ilun ohjeella. Marraskuussa mulla oli vielä Neulekirja kirjastosta lainassa, mutta sain joululahjaksi ihan oman! Vasemman jalan sukka oli marraskuussa jäänyt kärkikavennusta vaille valmiiksi ja oikean sukan tein kokonaan nyt. Nämä taisi jäädä kesken raskauspahoinvoinnin takia? Oli tärkeämpää yrittää jaksaa tehdä edes joululahjat loppuun ennen joulua. Lankana Novitan Tico-tico.


 Pitsisukkien ohje on Novitan sukkalehdestä. Mulla meni paljon aikaa (ja hermoja) löytää sopivan kokoiset puikot. En muista olisko ohjeessa puikkojen koko 3 vai 3,5, mutta mulle sopivat puikot oli kokoa 2.  Nämä sukat on aloitettu kärjestä, ja ensimmäinen sukka on jäänyt paria senttiä vaille valmiiksi. Toisen sukan tein valmiiksi tiistain ja keskiviikon aikana. En kuolemaksenikaan muista kenelle näitä aloin marraskuussa tehdä, mutta ainakin hänen jalkateränsä on pidempi, kuin omani! Siksi nämä eivät päässeet kuvauksen ajaksi jalkaani. Luulen, että nämä jäivät myös kesken raskauspahoinvoinnin takia? Lankana käytin Novitan Nallea. Väriä kutsun joulun punaiseksi.


5 kommenttia:

 1. Tuottelias viikko :)
  Joskus sitä ihmettelee miten pienestä oli kiinni ettei työ edisty.
  Kaunnit tuli kumpaisestakin.

  VastaaPoista
 2. No älä! Tänään tein loppuun myös lapaset, jotka aloitin viime kesänä! Miksi ihmeessä ne on jääneet kesken?! Siis vielä lapsen lapaset...

  Miehen pitkä kesäloma on tosi hyvä juttu näille mun keskeneräisille töille :D

  VastaaPoista
 3. Napilliset sukat ovat aivan ihanat ja ticotico näyttää yllättävän hyvältä.

  VastaaPoista
 4. Mulla on Ticoticosta kokemusta vain näistä sukista ja yhdestä keskeneräisestä Revontulihuivista, ja musta tuntuu että tykkään ko lagasta enemmän keränä, kuin työssä. Tosta on jotenkin niin vaikea saada kaunista soljuvaa väriä...

  VastaaPoista
 5. Onko noihin nappisukkiin olemassa joku netistä saatava ohje? Ihanat ovat.

  VastaaPoista