tiistai 5. kesäkuuta 2012

Liian söpöä?

Meinasin eilen saada valmiiksi kalatilkkupeiton, mutta lanka loppui ikävästi kesken. Tänään aamulla kahdeksan jälkeen kävin Anttilan ovella toteamassa, että pulju aukeaa vasta yhdeksältä, joten lisälangan osto siirtyi iltapäivälle. Iltapäivällä unohdin langan kokonaan, ja nyt korpeaa. Meiltä ei viitsi kaupunkiin lähteä ajamaan vain yhden lankakerän takia. Kalapeitto joutuu siis odottamaan vielä jonkun tovin valmistumistaan..

 

 Mutta siis, itse otsikon aiheeseen! Toukokuun sny-paketista paljastui muunmuassa ihanan pehmeää Austermannin Wollnessia ja söpöt nallenapit. Kauaa ei tarvinnut miettiä mihin tätä ihanuus-yhdistelmää voisi käyttää. Ravelrysta löysin Baby Sophisticate -ohjeen, jonka kaulukseen ihastuin erityisesti. Onkohan villatakki liian söpö, kauluksineen, väreineen ja nallenappeineen? Voiko joku olla liian söpö? Ei kai? Ainakaan jos on jostain vauva-asiasta kyse..? Tämä söpöys lähtee ystävän vauvalle, kunhan neiti tajuaa poistua yksiöstään.

 

Samasta langasta oli tarkoitus tehdä pian syntyvälle pikkuneidille myös pipo, mutta omastapäästä-ohje tuottikin turhan suuren pipon. Sopii meidän vuosikkaalle (pienipäiselle) neidille, joten taitaa olla hiukan liian iso vastasyntyneelle... Pitänee koitaa uusiksi pienemmällä silmukkamäärällä. Lankaa kyllä on vielä vaikka useampaankin pikkupipoon!


 Lopuksi vielä (niin ikään toukokuun sny-paketista löytyneestä) Regian silk color -langasta tehdyt junasukat. Näitä väänsin eräänä yönä, kun olo oli liian tukala nukkumiseen. Nätit tuli, mutta olisin silti nukkunut mieluummin!
3 kommenttia:

 1. Siis miten hieno kalapeitto!
  Itse katsonut myös kalapeiton ohjetta, mutta en mä ymmärrä, miten ne kalat tehdään XD.

  Ja tuo takki on juuri niin ihana noiden ihanien nappien takia!!

  Mielettömästi olet tehnyt!

  VastaaPoista
 2. Onpas hieno tuo kalapeitto. Pitää kalastaa ohje jostain ja kokeilla.

  VastaaPoista
 3. Red Dragon, mä kanssa itkulla väänsin ekaa kalatilkkua joskus vuos sitten (tää peitto aloitettiin vasta 8viikkoa, sitten. Edellinen kalapeitto vaan on vielä tosi pahasti vaiheessa..) Tossa oli (mun mielestä) ohjeessakin jotain epäloogisuuksia ja hämäryyksiä. Vähän joutui miettimään ja purkamaan ja tekemään uusiksi...

  Krissy, kalapeiton ohje löytyy tälläsestä kirjasta https://www.suurikuu.fi/PublishedService?pageID=9&itemcode=9789512352562

  VastaaPoista