perjantai 8. kesäkuuta 2012

Teeppareita

Varmaan muissakin perheissä aina aika ajoin havahdutaan faktaan, että lapset kasvavat? Meillä pienemmän neidin kasvu ei yleensä aiheuta suuria ylläreitä, mutta isomman neidin kasvu saa aikaan ahdistuksen. Taas pitäisi lähteä vaatekaupoille, ja nirso äiti ei löydä sieltä mitään silmää tahi lompakkoa miellyttävää... Onneksi tänä keväänä on löydetty siihenkiin ongelmaan ratkaisu! 


Teepparien kaavat on Ottobresta, kankaat Kestovaippakaupasta. Tykkään enemmän tehdä noita kirjekuoripäänteitä, kuin tavallisia päänteitä ja neitikin tykkää käyttää kirjekuoripääaukkoisia paitoja enemmän.


Saumurilla hurautin lopuista kestovaippojen jämistä ystävälle liivinsuojia. 
Kuvassa ylärivin pöllö-kuosisissa suojissa kosteussulkuna pul, toisella puolella keltaista coolmaxia ja sisällä kerros bambufleeceä, vihreäraitaisissa päällä pul, sisässä froteeta ja toisella puolella raidallista bambufleeseä. Keskirivin pöllöissä sisällä kerros bambufleeceä ja toisella puolella valkoista coolmaxia, pinkeissä päälimmäisenä pul ja imuna ja toisella puolella bambufleeceä (nämä jämä kankaat jemmasin ihan varta vasten tälle kyseiselle ystävälle!). Alarivin safarisuojissa päälimmäisenä pul, sisällä froteeta ja toisella puolella oranssi coolmaxia ja vihreäpalloisissa päälimmäisenä pul, sisällä bambufleece ja toisella puolella vihreä coolmax.

2 kommenttia:

  1. voi miten kauniita t-paitoja! :) ja kaikkea muutakin uutta täällä! oot kyllä tosi taitava!! :)

    VastaaPoista