sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Villikset

Vaikka sovin itseni kanssa, että en aloita uusia töitä ennen kuin olen saanut oman (vielä toista etukappaletta vailla valmiina olevan) villatakkini valmiiksi, en mahtanut itselleni mitään kun ÄitiVaimon diilaama ihanan pehmeä Zitron Opus 1 -lanka alkoi huudella hyllystä. Kauaa ei tarvinnut pohdiskella, kun jo muistin että Vaippailmiö -kirjassa on ehkä maailman paras pitkälahkeisten villavaippahousujen ohje. Sillä ohjeella syntyi nämä ihanuudet:

Tämä lanka on kuin luotu villiskäyttöön. Vaikka vauva olisi miten herkkäihoinen, ei pehmeä merinovilla ärsytä ihoa. Tykkään myös kovasti näitten villisten väristä! (Malli näyttää kyllä vähän hassulta, ilman vauvaa siellä sisällä...)

Koska Myrtti syntyy loppukesäsätä, pääsen tällä kertaa käyttämään myös pitkälahkeisia villavaippahousuja vauvalla. Myös meidän nuorempi neiti viihtyi ensimmäiset kuukautensa  pitkälahkeisissa villiksissä (on syntynyt helmikuussa), mutta kesän tultua siirryttiinkin jo taskuvaippoihin ja yökäytössä lyhytlahkeisiin villiksiin.

3 kommenttia:

 1. On kyllä todellakin kaunis väritys :)

  VastaaPoista
 2. Mä voisin melkein haluta vauvan ihan vaan noiden villisten takia. ;)

  VastaaPoista
 3. Matonkude, noi värit on niin pehmeät ettei niistä VOI olla tykkäämättä :)

  ÄitiVaimo :D Mä voin sitten lainata sulle välillä pariksi tunniksi sitä vauvaa ja villiksiä. Bonuksena saat myös noi neidit. Miltä kuulostaa? ;)

  VastaaPoista