perjantai 11. toukokuuta 2012

Pilvipaitoja

Pakkohan valmiista ompeluksista on tänne laittaa kuvat! Ehkä tänne blogiin jatkossakin tulee neulottujen ja virkattujen töiden lisäksi kuvia myös ommelluista jutuista..? Vähän kyllä nolottaa että viime vuodet ompelukone ja saumuri ovat vaan pölyttyneet vaatehuoneen perällä..!

Eilen kotiutuneista kankaista ruskea pilvi-trikoo pääsi jo työn alle. Ottobren 3/2011 -numerosta löytyi venekaula-aukkoisen paidan kaava sekä t-paitahihalla, että 2/3-hihalla.

Pienempi neiti sai paitansa 2/3-hihalla (ja vaikuttaa tyytyväiseltä), 


ja isompi neiti taas pääsi kevään kunniaksi t-paitakauden makuun.


Olen tyytyväinen lopputulokseen, vaikka purkamiseen taisi tällä(kin) kertaa mennä enemmän aikaa, kuin itse ompelemiseen. Ehkä kolmas paita menee jo niin rutiinilla, että ei tarvitsisi purkaa?

4 kommenttia:

  1. Mii laik! Mullahan oli (huom! Tuli ja meni) liilaa pilvitrikoota ja nyt tarttis ehkä taas hankkia jotain, kun näin ton ihanan 2/3 hihallisen paidan! Lainaatko kaavaa, lainaathan? ;)

    VastaaPoista
  2. Tosi kivan näköisiä paitoja olet tytöille tehnyt. Pitäisiköhän sitä itsekkin ottaa taas saumuri lainaan ja ruveta ompelemaan :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Oravainen :) Ja pitäisi ehdottomasti! Mä en edes muistanut miten kivaa ompeleminen on! Surautin jo molemmille tytsyille toisetkin paidat ja tänään vielä yhdet paitakankaat leikkaan ja koitan huomenna illalla ommella... sitten voisi hetkeksi taas rauhoittua ompeluksien kanssa. Mieheltä ehkä alkaa pinna kiristymään kun valtaan monta kertaa päivässä keittiönpöydän ja käsken lähteä jonnekin tyttöjen kanssa :D

    VastaaPoista