maanantai 21. toukokuuta 2012

Painava paketti

Äsken, kun palauduimme kotiin kodinkoneostoksilta (mitään ei vielä ostettu, piti vaan perehtyä keittiön kodinkoneisiin, kun en ole aiemmin tullut ostaneeksi esim. jääkaappia tai pakastinta..), kurvattiin pikaisesti postin kautta. Postissa odotti 2,2kilon painoinen paketti SNYltä. 2,2kg!!!
Oivoi, mitä ihanuuksia löytyikään taas SNYn paketista! Piti ihan tirauttaa pari kyyneltä..


Lasipurkissa on (kuiva)ainekset suklaa cookieseihin. Nämä tehdään huomenna pienemmän neidin aamupäikkärien aikaan! Lasipurkki oli kääräisty kankaaseen (punaista Satukaupunki -trikoota). Kankaasta on ehkä pakko tehdä jotain kivaa itselle. Ehkä jos kaivan jostan tähän sopivaa kangasta ja teen itselleni imetyspaidan..? Tykkään nimittäin tästä kankaasta kovasti, viime kesänä ostin tätä pinkkinä ja siitä on mulla ja vanhemmalla neidillä trikoopipot.

Lankoja oli PALJON! Neljä kerää Austermannin Wollnessia ja kerä Regian silk coloria (on muuten t o d e l l a pehmeää...). Pieni pussi nalle-nappeja ja pussi kukan siemeniä yritti vieä piiloutua paketinreunoille, mutta isompi neiti löysi ne tarkoilla silmillään ja uteliailla käsillään.

Kortista paljastui, että SNYni kevään kierroksella oli Hanna N. Kiitos kovasti ihanista paketeista ja piristyksestä kevään aikana. Odottavan aika tosiaan on pitkä! Nyt tosin tuntuu että aika juoksee liiankin nopeasti! Paljon pitäisi vielä ehtiä ennen elokuuta... En tiedä ehdinko ja jaksanko osallistua syksyn kierrokselle, mutta ainakin tämä kevään kierros oli niin mukava kokemus, että tällä jaksaa varmasti harmaan ja ankean syksynkin yli!

3 kommenttia:

 1. Mukavaa että paketti löysi tiensä perille, hieman olin jo huolestunut, että mahdoinkohan osoitteen kirjoittaa oikein, ja kun ollaan lomanpäällä Levillä, en saanut edes tarkistettua, että mikäs se oli se lähetystunnus...On mukavaa ollut huomata, että pakettini ovat olleet mieluisia ja tämä viimeinen paketti tosiaan oli painava, hieman jännitin että pääseekö lasipurkkisisältöineen ehjänä perille. Noihin cookiisseihin viitaten, älä säikähdä vaikka taikina on tosi irtonaista, keksit muistuttavat amerikkalaisia cookiisseja ja leviävät pellillä komeasti, itse lisäsin omaan taikinaani nyt toiseen erään 10g enemmän rasvaa kuin ekaan ja ohje toimi mielestäni paremmin.
  Jään lukijaksi blogiisi, on ollut kiva seurailla ahkeruuttasi, vaikka pikkuisen syntymisen jälkeen varmasti syksyllä tuleekkin olemaan hetkellisesti hiljaisempaa. Karehdin sinua, kun oma aikani ei tunnu käsitöihin millään riittävän, ehkä sitten joskus enemmän. Aurinkoita loppukevättä!

  VastaaPoista
 2. Juu, aika kauan paketti oli seikkaillut, leimat oli 15. päivältä ja se oli viikko sitten. Eilen löytyi postilaatikosta lappunen, jossa kerrottiin että paketti on postista haettavissa (mies ihmetteli illalla, että miksi se pitää samantien hakea, eikä vasta tänään... Satuttiin seisoman Motonetin kassalla ja totesin miehelle, että oottaisitko ite huomiseen jos tänään olisi postissa yllätyspaketti Motonetistä :D)

  Äsken leivottiin isomman neidin kanssa cookiesit ja voi luoja, miten herkullisia nuo on! (Laitoin sen 10g enemmän margariinia, kuin ohjeessa.) Tykkään leipoa neidin kanssa tollasia nopeita juttuja, ja täähän vasta nopea olikin kun ei tarvinnut kuiva-aineita mittailla :) Jaksettiin molemmat keskittyä leipomiseen (yleensä neiti kyllästyy kesken ja mulla menee hermo kun joudun miljoonasataayksitoista kertaa sanomaan "odota. odota. odota..")

  VastaaPoista
 3. Ihana paketti!

  Syksyn kierroksella tulee olemaan teemat, että jos aikaa on ja jaksat osallistua, niin mukaan vain :)

  VastaaPoista