torstai 29. maaliskuuta 2012

Pieniä tipuja ja jotain muutakin

Alkuviikko meni postia kytätessä, ja eilen postilaatikosta löytyikin postin saapumisilmoitus. Ennen isomman neidin kaverin synttereitä koukattiin tyttöjen kanssa postin pihaan ja kävin hakemassa ilostuttavan paketin SNYltäni! Paketti näytti tältä:


 Hiukan syyhytti sormia avata paketti jo autossa, mutta sinnittelin kuitenkin synttäreille ja vielä synttäreiltä kotiin ennen kuin ryntäsin saksien luo ja leikkasin paketin teippaukset auki!


Paketista paljastui muumirasia (tytöt meinasivat jo omia sen leikkeihinsä, mutta äiti pysyi lujana. Tämä on minun!), rairuohon siemeniä (meillä laitettiin tänävuonna ruohot ajoissa kasvamaan ja ne on nyt jo niin ylipitkät, että pitänee laittaa uusi satsi tulemaan..), pussillinen pieniä suklaamunia, sulkia pääsiäisaskarteluun, pikkutipuja ja kerä Steinbach Wolle Aktiv Pronto -lankaa, josta SNY toivoi minun tekevän jotain itselleni (ja kuten kuvasta näkyy, jotain siitä on jo valmistumassa.. katsotaan mitä tulee!)

Kiitos SNY, paketti osui ja upposi tälläkin kertaa!

1 kommentti:

  1. Mukavaa että paketti oli mieluinen. Meillä pitäs pistää kanssa ruohot itämään, kun vaan muistaisi muulloinkin kuin keskellä yötä ;) Viikonloppuna on Turussa kädentaitomessut, joskohan sieltä löytyisi ensi kuun pakettiin jotain mukavaa :)

    VastaaPoista