perjantai 9. maaliskuuta 2012

Hyperventilointia ihanuuden edessä

Käsityöliike Silmu & Solmu ei koskaan petä! Missään muualla en oo koskaan törmännyt näin nopeaan toimintaan. Tein tilauksen keskiviikkona, jolloin maksoin ostokset, ja jo tänään löytyi pehmeä paketti postilaatikosta! Onneksi ihanuudet on pakattu papaeripussiin, johon oli kätevä hyperventiloida kaiken ihanuuden edessä! Seuraavaksi kuvia kaikesta ihanasta: Piti ostaa muistivihko omille ideoille ja laskelmille. Ne kun tuppaa yleensä olemaan miljoonalla irtopaperilla, jotka sitten päätyvät meidän pikkutermiittien kautta roskikseen. Kansien välissä muistiinpanotkin pysyy tallessa! Aivan rakastettavan ihana Virkkuukoukkusen muistivihko. Pakko oli saada!

Myös Knit Pron Symfonie Wood -pöyröpuikko tuli tarpeeseen. Kuten edellisessä postauksessa kerroin, nyt perehdytään kahden sukan yhtäaikaiseen neulontaan samalla pyöröpuikolla, ja multa puuttui riittävän pieni pyöröpuikko, johon ei silmukat jää vaijerin ja puikon väliin kokoana jumiin..

Succaplokin silmukkamerkit halusin, koska tykkäsin ideasta. Ja olen ahkera hukkaamaan silmukkamerkkejä. Ja hei! Onhan nämä ihan syötävän suloisia!!1 


King cole Bamboo Cotton -langat menee tiskiräteiksi. (Häälahjaksi yhdelle pariskunnalle, kihlajaislahjaksi toiselle ja tuparilahjaksi kolmannelle.. tästä lisää myöhemmin! )


Teeteen Pallasta tilasin lisää, niitten SNYltä saatujen kaveriksi. Nyt on sellainen projekti päällä että piti saada hiukan lisää lankaa. Iiks! (Tästäkin lisää myöhemmin..)Illalla vielä käyn Prismassa hamstraamassa Huopanen lankaa ison kasan noita jo edellä mainittuja lahjoja varten. Sanomattakin on selvää että ensi yönä ei nukuta, vaan päästetään neuloosi valloilleen!

2 kommenttia:

  1. ei voi kun tykätä tästä päivityksestä :)

    VastaaPoista
  2. Olipa mukavan iloinen postaus :o)

    Sinäkin saat siis näitä yön hiljaisen tunnin neulooseja.

    Täältä löytyy sellainen myös :)

    VastaaPoista