torstai 25. lokakuuta 2012

Inspiraatiota

Maanataina postilatikkoon oli taas ilmestynyt ilmoitus suurikokoisesta paetista, jota postisetä ei pysytnyt minulle toimittamaan. (Meillä siis on lukollinen laatikko, jonka sisään mahtuu sujaittamaan vain ohuen puhelinluettelon paksuisia asioita..)

Tiistaina, samalla kun käytiin ennakkoäänestämässä, poikettiin myös postin kautta. Paketin avasin jo heti autossa takapenkin kannustuksella "Äiti, mitä siellä on? Ompa IHANAA lankaa!!"

Paketista paljastui kolme kerää Maijaa, bambuiset puikot, käsirasvaa, teepallo, puikontulpat (hei, mikä noitten oikee nimi on?!) ja itsekuivattuja omppuja. Mukana oli myös Kalajoki-sukkien ohje (joka unohtui kuvasta). Viime syksynä neuloin kahdet parit Kalajoki-sukkia Nalle-langasta, mutta nämä Maijasta tehdyt vaikuttavat paljon napakammilta. Kuten kuvasta näkyy, oikean jalan sukka on jo valmis! 

Käsirasvakin tuli heti käyttöön. Meillä remontoidaan vessaa, ja näin syyslomaviikon kunniaksi olen viettänyt siinä pienessä kopissa useita hetkiä maalaten seiniä ja kattoa valkoiseksi. Maalaaminen ja käsienpeseminen kuivattaa käsiä, joten rasva on tullut enemmän kuin tarpeeseen!Neuloin oikean jalan sukkaa niin täysillä, että yksi puikko jo katkesi. Hups! Näitä sattuu..


Teepallo ei ole vielä päässyt käyttöön, mutta katsokaa, miten kaunis perä siinä on!


Kiitos Sny, inspiroivasta paketista! En enää muistanut, miten palkitsevaa Kalajoki-sukan neulominen on. Pienellä vaivalla tulee näyttävä ja kaunis sukka! Erityiskiitos mukana tulleesta kirjeestä, tuli hyvä mieli kun sitä luin :)

3 kommenttia:

 1. Livenä vielä kauniimmat sukat kuin kuvissa ja kuva saada lisää porukkaa Maija-faniklubiin! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva, että paketti tuli perille ja olet sukatkin saanut jo (melkein) valmiksi. Nyt ne varmasti on sinulla jo valmiit. Noita puikonkatkeamisia nyt sattuu. Itsellänikin muutamat mennyt poikki. Yhden päälle istui mies ja yhden söi koira.
  Kivaa uutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis sukka :) Voitko diilata ohjeen mullekin?

  VastaaPoista