keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Päivittelyä

Blogin (liian) pitkään jatkuneeseen hiljaiseloon on pätevä syy. Olen ollut erittäin huonovointinen ja väsynyt joulukuun alusta asti. Oksentelu on onneksi jo kurissa, ja nesteetkin pysyy sisällä, mutta väsymys on edelleen lamauttava. Neulominen aiheutti pitkään samanlaisen olon kuin autossa lukemin matkapahoinvoinnista kärsivälle. Eli yäks vaan!! Kuvavinkki vielä tämän olotilan aiheuttajasta:


Virkkailen Novitan Kotiväki-langasta jotain suhteellisen isoa vaatekappaletta pienelle ihmiselle. Soisin tämän vaatekappaleen olevan valmis ennen elokuuta! :)

Ne muutamat työt, jotka blogihiljaisuuden aikana ovat valmistuneet (ja joista olen tajunnut ottaa kuvan, ennen lahjaksi antamista) ovat tässä:

 Villasukat Novitan sukkalehden ohjeen mukaan ystäville joululahjoiksi. Lankana 7 veljestä.

 Anopille Haruni Dropsin Alpacasta.

Ja ystävän vauvalle norjalaismyssy jostain merinolangasta, jonka vyöte on hävinnyt.

3 kommenttia:

 1. Vitsit, sä oot taitava! Ja huonosta olosta huolimatta oot saanu käsityörintamalla aikaiseksi parissa kuukaudessa enemmän kuin minä melkein 25:ssa vuodessa!:D Tosi kauniita töitä kaikki!

  VastaaPoista
 2. mitä ilmeisemmin teille on tulossa pientä perheenlisäystä?? ihanaa!! onnea!! <3 ja virkkailet siis kastemekkoa? :)

  VastaaPoista
 3. Anna, juu jotain sentään valmistui jo ennen joulua. Vaikka pakko myöntää reiluuden nimissä, että osa joululahjoista on vieläkin kesken ja olenb luvannut ne jälkitoimituksena. Tosin nämä lahjan saaajat ovat olleet kovin ymmärtäväisiä tässä oksenteluasiassa :)

  ÄitiVaimo <3 itsellesi!

  Sode, oikein tulkittu! :) Kastemekkoa teen, käyttäjän olisi tarkoitus saapua loppukesästä :)

  VastaaPoista