maanantai 20. helmikuuta 2012

Helmikuun paketti

Mies toi tänään työpäivänsä jälkeen postilaatikolta pehmeän paketin, joka oli osoitettu minulle. Paketista paljastui kortti, sekä ihanuuksia sekä minulle, että tytöille:


Langat ovat ihanaa punasävyistä Regiaa (tiedän jo millaiset sukat tästä tulee!!) ja kaksi kerää Teeteen Pallasta (tästäkin mulla on jo visio, mutta siitä lisää myöhemmin..) Värit osuivat nappiin! Punaisen eri sävyt vaan on mun juttu.


Tarrat ja tussit annoin esikoiselle lohdutukseksi kurjasta olosta. Meillä on molemmat pikkuneidit järkyttävässä räkätaudissa ja isompi kertoi päikkäreiden jälkeen että on huono olo. Appelsiinimehu vähän helpotti oloa, ja Burana antoi neidille ainakin lisää vauhtia. Tusseja meillä ei aiemmin oltu (luvan kanssa) kokeiltu, mutta nämä olivat niin ihanan isoja yksilöitä, että ajattelin sopivan hyvin neidin käteen :)


Viimeiseksi kuva vielä tyytyväisestä räkänenästä ja uusilla tusseilla tehdystä taideteoksesta :)


Kiitos SNY ihanasta paketista!

3 kommenttia:

 1. Mukavaa että paketti oli mieluinen, meillä esikoinen (myöskin 3v) pitää noista tusseista ja eritoten kuvien painaminen on ruennut sujumaan, juniorilta pidetään kyntä vielä visusti piilossa.

  Nyt sitten kehittelemään maaliskuun pakettia joitakin visioita päässä jo pyörii, katsotaan vain mihin suuntaan ne kuljettavat...

  Toivottavasti siellä flunssa pian helpottaa ja pääsette nauttimaan talvesta.

  <3:llä SNY:si

  VastaaPoista
 2. Multakaan ei meinannut kuvien painaminen sujua :D Ehkä olen liian hätäinen... 10minuutin reenin jälkeen sain spiraalin ja delfiinin onnistumaan :D

  VastaaPoista
 3. Ihanan paketin on Sny sinulle lähettänyt!

  VastaaPoista