keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Villavaippahousut

Viime viikolla oli pakko saada tehdä kastemekon ohella jotain nopeaa ja helppoa. Hyllystä löytyi anopilta saatua harmaata hahtuvaa ja vihreää ja pinkkiä jämälankaa, jossa on puolet alpakkaa ja puolet merinovillaa. Puikoille päätyi siis pienet villavaippahousut.

Näitä meillä on jo kaapissa odottamassa pienen vaippapyllyn saapumista, mutta vanhat villavaippahousut on tehty eri ohjeella. Nämä villikset on tehty ja muokattu netistä löytyneestä villapöpä-ohjeesta. Nopeaa ja helppoa! Innostuin niin että tein villikset sekä pojalle, että tytölle!

Samanlaisia villavaippahousuja löytyy jemmasta myös enemmän. Nämä on tehty viime vuoden lopulla myyntiin. Lahkeisiin tai pepun päälle on mahdollista saada kiva huovutettu kuvio, vaikkapa tähti, sydän, sammakko, auto tai kukka!

Villavaippahousut puetaan kosteussuluksi harsovaipan tai sisävaipan päälle. Vauvan pylly saa ilmaa enemmän kuin tiiviissä kertispaketissa, puhumattakaan niistä 80-luvun ”muovipussivaippakuorista” jotka eivät antaneet ihon ollenkaan hengittää!

1 kommentti:

  1. ihania vaippapöksyjä! niin monet oot jaksanu urakoida...jos löytyy ylimääräisiä niin tiedät kelle luovuttaa ;)

    VastaaPoista