sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Onnea Niilo!

"Hyvää synt-täää-rii-ä! Hyvää synt-täää-rii-ä! Tosi hieno päivä tänään! Pii-pii pikkuinen lintu... Pysy aaa-ina pikkuveljenä! Kuinka saisin rikki kookospähkinän?! ..Ja tosihyvää synt-täää-riä SULLE!! Hyvää syntymäpäivää Nii-lol-le toivoopi Sisko!"

Jokunen vuosi sitten pääsi käymään niin, että minusta tuli isosisko. Ihan kiva pesti kyllä, en kiellä. Muutamia vuosia tämän sattumuksen jälkeen pikkuveli vietti penkkareita ja tarvitsi pitkät, valkoiset villasukat. Lupauduin tekemään. Muutama joulu tästä eteenpäin sain toiveen samanlaisista sukista mustana. Vuosien varsilla olen myös neulonut pinon lapasia ja pari pipoa veljelle. Kaikkien väritoiveena on ollut musta tai valkoinen. Ennen joulua sain puhelun veljeltä, joka toivoi lahjaksi paria pipoa. Yhtä peruspipoa kadonneen tilalle ja toista vähän isompaa ”rentopipoa”. Aloitin peruspiposta. Aloitin sen viisi kertaa ja päädyin aina purkamaan aloitetun työn. Silmukoita oli aina liikaa tai liian vähän. Joululahjaksi ostin kirjan jossa kerrotaan mitkä juustot sopivan minkäkin viinin kanssa ja mitä kaikkea kivaa juustosta voi tehdä.



Tänään, 9.1., tasan 24 vuotta siitä kun veljeni rynnisti maailmaan, sain VIHDOIN pipon onnistumaan! Se on neulottu (taas kerran) mustasta Novitan Nallesta ja sen sisään on tarkoitus vielä ommella vuori, ettei veljen korvat palellu pyöräillessä. Suunnitelmana on myös käydä hakemassa äidin ompelulaatikoista vanha nimikointilappu, jossa on veljen nimi, että vastaisuudessa kadonnut pipo löytää takaisin omistajansa luo!

Hyvää synttäriä Nipa!

ps. kai tiesit että maailmassa on muitakin värejä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti