sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Marraskuun paketti

Heti alkuun pahoittelen, että tämä nimenomainen postaus on viipynyt!
Voimat on ollu aika lopussa. Eilen loppui toinen perättäinen antibiottikuuri, ja tauti senkuin jatkuu. Ehkä jouluun nmennessä tästäkin räästä päästään?

Kuun puolen valäin jälkeen kävin hakemassa smartpost-automaatista SNYn paketin (nyt pitää myöntää, että asioin ensimmäistä kertaa ikinä kyseisellä kapistuksella, aikaisemmat paketit on mies käynyt hakemassa ja postittamassa!)

Paketti sisälsi Muumi-joulukalenterin ja kaksi muottia (näitä käytettiin loppuviikosta, kun leivottiin tyttöjen kanssa talven ekat piparit!), Myssyjä ja asusteita -lehden, hedelmäpurkkaa (tytöt kiittää, "mistä äiti se salaisuusystävä tiesi kaikkien lasten lempivärit?!"), Muumimamma-kortin, kolme kerää Kotikulta -villalankaa ja vyyhdin petroolin väristä Vuorelman Veto -villalankaa. Vielä en tiedä, mitä langoista valmistuu, mutta myönnän että visioin tuosta vyyhdistä vaikka mitä!


 Kiitos!

Tässä päivänä eräänä, kun koitin keksiä uusia askarteluaiheita tytöille, pengoin trikootilkkulaatikkoa ja totesin, että tilkkua oli kertynyt aika hurjia määriä. Eilen vihdoin sain aikaiseksi käydä ostamassa itselleni pyöröleikkurin ja leikkuualustan, ja päikkäriaika menikin tilkkuja leikellessä.


Tänään illalla surautinkin ensimmäiset tilkut jo peiton aluksi:


Saattaa olla, että Pikkumies saa tilkuista päiväpeiton joululahjaksi!

3 kommenttia:

 1. Ihana paketti ja kuinka suloinen peitto tulossa :).

  VastaaPoista
 2. Voi, niin ihana peitto tekeillä! Jokaisesta tilkusta voi varmasti keksiä sadun... Veto on mahtavaa lankaa, sopii myös lapsen neuleisiin.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti teillä on jo taudit helpottaneet?

  Paketti on postissa matkalla sinne päin.

  Mukavaa joulunodotusta sinulle ja perheellesi.

  T: Vielä hetken salainen SNYsi ;)

  VastaaPoista