torstai 27. kesäkuuta 2013

KYHäilyä

Blogissa on ollut hiukan hiljaista nyt juhannuksen tietämillä. Eilen palasin kotiin mökiltä keskikesän juhlan vietosta. Laiturin nokastakin yritin kovasti blogia päivittää, mutta niin vaan ei HTC Explore moiseen taipunut.

Kerrotaanpa siis nyt kotikokeelta käsin, mitä KYH-töitä sain ennen jussia valmiiksi.

Esikoisen kerohotätit saivat juhannusviikolla tiskirätit, jotka on valmistettu lempivärien mukaan. Punaisen rätin ohje on Novitan keälehdestä ja valmistettu Miamista, keltainen rätti on neulottu Hangosta kulmasta kulmaan.

KYH 15 ja 16
 Alkukesän rempan alla olleeseen kodinhoitohuoneeseen piti saada kivoa säilytysratkaisuja (kaappien ja niiden sisällön lisäksi) joten päätin hurahtaa korien virkkaamiseen. Tämän ison korin lisäksi valmiina on jo myös kaksi pienempää. Kori on virkattu Novitan Tuubista.

KYH 5
 Kodinhoitohuoneeseen tarvittiin myös matto. Virkkasin sen sattmalta alekasasta löytyneestä matonkuteesta. Värikin sopii täydellisesti yhden seinän tapettiin! (Tapetin kukka vilahtaa edellisen kuvan korin kulmalla.) Malli on Kauhavan kangasaitan Aura. Malli on simppeli, ja luulen, että syksymmällä virkkaan isomman maton meidän makkariin.
KYH 2

Näiden lisäksi olen saanut myös 5 muuta KYHiä (päättelyä vaille) valmiiksi. Mahtaiskohan tänä vuonna käydä niin, että jopa saisin kaikki KYHit valmiiksi ajoissa?

2 kommenttia: