torstai 11. huhtikuuta 2013

Housuja

Maanatai aamut ovat aina vähän hankalia, mutta tällä viikolla aamua hankaloitti entisestään auton jämähtäminen kotipihaan juuri sillä hetkellä, kun kolme tyytymätöntä lasta istuu (ja huutaa) takapenkillä, ja vanhin kööristä pitäisi saada kuskattua kerhoon ( jo 3 minuuttia myöhässä).

Auto ei hievahtanutkaan, joten oli pakko antaa periksi ja käskyttää kiukkukolmikko takaisin sisään. Pieneimmän jätin lopulta pihalle rattaisiin päikkäreille ja neideille laitoin suurimpaan harmitukseen ensiavuksi Postimies Paten dvd-soittimeen.

Itse siirryin tietokoneelle kahvikuppi kädessä mököttämään. Ehdin käynnistää koneen ja vilkaisin pöydällä lojuvaa Little Houses trikoohousujen (OB 1/12) ohjetta, kun koin ahaa-elämyksen. Siis näinkö nää housut PITÄISI ommella. Pöydällä oli valmiiksi leikattuna kankaat yksiin pöksyihin ja toiset valmiiksi (väärin) ommellut odottelivat keskeneräisten pinossa.Ahaa-elämyksen jälkeen molemmat pöksyt valmistuivat kuin itsestään, toki ne alun perin väärin ommellut (ylemmässä kuvassa) piti ensin purkaa atomeiksi ja ommella uudestaan. Tämähän on kiva malli! Oikeesti! Ja sopii meidän kestopepulle täydellisesti. Näitä lisää!

PS. Auto lähti käyntiin taas illalla, sen jälkeen kun sen akkua elvyteltiin appivanhempien auton avustuksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti