maanantai 10. joulukuuta 2012

Puikot tulessa

Joskus, muutamia vuosia sitten joulun läheisyyden tiesi siitä, että joka viikko oli esiintymässä jossain pikkujouluissa, joulukonsertissa tai adventtihartaudessa. Harjoiteltavaa oli paljon ja sanoja piti opetella ulkoa kipale tolkulla.

Nyt joulun läheisyyden huomaa siitä, että sohvan nurkkaan ei enää iltaisin voi istua ilman puikkoja. Joululahjoja ei tietenkään voi etukäteen esitellä blogissa, mutta jotain muutakin on joululahjojen lisäksi saatu valmiiksi:

Jämälangoista on valmistunut pikkupehmoja Apupupun mallia mukaillen. (Punahousuinen on joko korvaton jääkarhu tai tassullinen hylje, turkoosihousuinen on kisu ja keltapöksyinen pupu.)


 Eräs nuorimies toivoi harmaita Lovikkalapasia, jotka valmistuivatkin parissa illassa Novitan Huopasesta. Näitten lapasten peukutkaan eivät aiheuta päänvaivaa!! Kivat neuloa siis!


 Vuoden 2012 vauvabuumin viimeiset pienokaiset saavat Junasukkansa, vaikka mun puikoista taitaa tästä eteenpäin, ennen joulua valmistua vain joululahjoja. (Pikaisen laskutoimituksen mukaan tänä vuonna 14 ystävää ja kaveria on pyöräyttänyt vauvan maailmaan. OHO!)


Huomenna astene lankakauppaan ja shoppaan loput joululahjalangat. Blogissa on varmaan aika hiljaista seuraavat viikot...

2 kommenttia:

  1. Kauniit pikkupehmot! :) On pitänyt munkin tehdä pienet nuket lapsille jouluksi, mutta kiirettä pitää...

    VastaaPoista
  2. NUo pehmot onneksi valmistuu aika nopeasti. Ja suuri plussa on, että niihin saa kulumaan hyvin jämälankoja! :)

    VastaaPoista