torstai 30. elokuuta 2012

Terkut muuton keskeltä!

Muutto ajoittui sopivasti syksyn Salainen Neuleystävä -kierron alkuun. Maanantaiaamuna postilaatikosta löytyi piristävä ylläri: kortti SNYltä! Aion ottaa SNYn neuvosta vaarin, ja ottaa rennosti täällä muuttohässäkän keskellä... välillä on aikaa myös nauttia kuppi kahvia ja (nyt, kun nettikin vihdoin saatiin toimimaan) käväistä käsityöblogeissa, tarkistaa sähköposti, tehdä lankatilauksia...

Kortti Snyltä
Muutossa meidän perheen asuintilat suurenivat huomattavasti. Entisen 75neliön sijaan nyt tilaa onkin 160neliötä! Tämähän tarkoittaa luonnollisesti sitä, että sain ansaitsemani ja pitkään haaveilemani käsityönurkkauksen, joka siis todellisuudessa on puolikas huone! Nurkkaus käsittää ison pöydän ja korkean hyllyn. Järjestyksestä ei vielä voi puhua.. kunhan saadaan muukin koti taas elettävään kuntoon...  Käsityönurkan kiireisimmät projektit on kasa kestovaippoja, jotka pitäisi muokata tarravaipoista nepillisiksi. Huh.. josko tässä jonain iltana kerkiäisi..


Loppuun vielä kuva eilen päikkäreillä vääntämästäni pienestä säärystimestä. Vanhassa rintamamiestalossa on hiukan viilemmät lattiat, kuin mihin meidän perheessä on totuttu. Meidän pienempi neiti oppi kesän aikana potalla käynnin, mutta ei osaa ottaa housuja itse pois. Kesä ollaankin viipotettu paljaspyllynä. Täällä pienet jalat kaipaavat vähän lämmikettä.


Muuttohässäkät jatkukoot!

7 kommenttia:

 1. Tsemppiä muuton viimeistelemiseen :).
  Siinä on hommaa, mutta lopussa kiitos seisoo!

  Kaunis kortti!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Red Dragon :) Tsemppejä tarvitaan, mutta uskon että ennen viikonloppua on muuttohommat hoidettu! (Vihdoin!)

  VastaaPoista
 3. Kiva, että kortti löysi tiensä perille. :)
  Tsemppiä täältäkin muuttohommiin. Voisi kuvitella, että pienestä isompaan on helpompi muuttaa, mutta ainakaan meillä se ei niin mennyt. Yhtä vaikeaa ja hermoja raastavaa hommaa. :D
  t: Sny

  VastaaPoista
 4. Mä voin tulla sitten alivuokralaiseksi sun käsityönurkkaukseen, jooko?? Ja auttaa sen sisustamisessa?? Vähän susipoikaa seinille ja sitä rataa... ;)
  Hieno siitä tulee, koko komeudesta! <3

  VastaaPoista
 5. Kivan kortin olet saanut.
  Ja joo, olen katteellinen siun käsityönurkkauksesta...

  VastaaPoista
 6. Voimia muuttolaatikoiden purkuun <3 onneksi olet saanut SNY:ltä kortin piristämään mieltä kaiken hässäkän keskelle =) itse olen ainakin huomannut, että SNY-muistamiset tulevat yleensä juuri silloin kun piristystä kaipaakin!

  VastaaPoista
 7. Puhtia muuttojärjestelyihin!

  Kivan muistamisen snysi sinulle lähetti =D

  VastaaPoista