tiistai 31. heinäkuuta 2012

Jämälankatöitä

Viime päivinä on tullut tuijoteltua jämälankalaatikkoa ja tehtyä yhtä sun toista pientä, eikä kovin aikaa vievää. Mitään isoa ja massiivista ei oikein uskalla aloittaa, kun ei tiedä montako päivää vielä on aikaa isoihin töihin keskittyä ja milloin tulee lähtö synnärille...

Tässä siis töitä viime viikolta:

Villapöpät Pirtin Kehräämön hahtuvasta. Myrtti ei varsinaisesti tarvitsisi näitä, kun siskojen vanhat on täysin käyttökelpoisia, mutta sorruin. Onhan tuo värikin aika ihana..


 Omalle äitille tein pipon Novitan Isoveljestä, joka piti tehdä jo joululomalla. Silloin vaan elämä oli sellaista oksentamista, ettei puikot pysyneet käsissä. Äitillä on nimipäivä elokuun alussa, joten tämä sujahtaa pakettiin. Hys-hys vaan kaikille, jotka äitin tuntee... ja jos äiti käyt tätä ennen nimipäivää lukemassa, niin unohda kaikki, mitä yllä luki!


 Norjalaismyssylle ei varsinaisesti ole mietitty omistajaa valmiiksi, kuhan neuloin jotain. Lankana käytin Dropsin 100% Merinoa. Nopea pieni työ!


 Lopuksi vielä pienet siniset tumput Novitan Nallesta, jotka rehellisyyden nimissä vain päättelin.. valmiina ovat olleet jo melkoisen tovin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti