tiistai 11. lokakuuta 2011

Laiska päivittäjä

Pitäisi päivitellä blogia useammin. Mutta kuten aikaisemmminkin oon todennut, aikaa neulomiselle on, mutta valmiista töistä kirjoittaminen blogiin on niin vaivalloista. Muka.

Ennen Espanjan reissua tykästyin Kalajoki-sukkiin ja neuloinkin niitä kaksi paria. Värinä tykkään enemmän tästä punaisesta, mutta tuossa harmaassa jokikuvio näkyy paremmin. Lankana oli Novitan Nallea. 
Punaiset sukat jäävät omaan kaappiin ja harmaat pääsevät pukin konttiin. (Kyllähän sitäkin pitää pikku hiljaa alkaa täyttää. Muuten iskee stressi jouluviikolla..)

En tiedä mitä teen sitten kun meidän perheestä ei enää löydy vaippaikäisiä. Esikoinen on elellyt onnistuneesti pari kuukautta vaipatonta elämää, ja kaikki vaipat on nyt siirtyneet vauvan käyttöön. Tai ainakin odottelemaan että vauveli kasvaa niihin sopivaksi. Ainoitakaan villavaippahousuja ei enää tarvittaisi! Mutta kun niitä on niiiiiiin ihana neuloa!


Valkoiset villahousut on neulottu vyötteettömästä villalangasta, jonka perin miehen mummolta. Jämäkkää lankaa, eikä varmasti päästä pissiä läpi! Ohje oli Ottobrelta. Vaaleanpunasävyiset villikset on Novitan puroa ja niissä on mukailtu Curly Purlyn ohjetta. Jälkimmäiset ovatkin olleet jo parina yönä käytössä. On hyvät ja istuu meidän mahattomalle megapyllylle!

Sitten vielä ne ranteenlämmittimet, jotka neuloin Salaiselta Neuleystävältäni saamastani Regian sukkalangasta. Tykkään langan väristä kovasti, enkä vain siksi että värin nimi on Landscape color Twilight! (Susipoika on melko HOT..) Malli on omasta päästä enkä ole siihen täysin tyytyväinen. Saattaa olla, että jos mielenkiintoa riittää niin neulon nämä vielä ranteesta eteenpäin uusiksi...


Nyt teekupin ja suklaan kanssa sohvalle parantelemaan flunssaa. 

Yritän jaksaa taas päivitellä blogia ahkerammin! (Enkä vaan blogin takia, vaan myös perhesovun säilymisen nimissä. Nämä valmiit päivittämättömät työt kun tuppaa lojumaan välillä pitkiäkin aikoja kirjahyllyssä tyhjän panttina. Blogatut työt päätyvät joko käyttöön tai niille varattuun laatikkoon odottamaan jatkotoimenpiteitä.)

5 kommenttia:

 1. ihanat sukat ja rannekkeet. Tuo Twilight on vissiin aika uusi lanka? kun en ole kuullut siitä, pitää katsoa jos löytää sitä joistain.

  VastaaPoista
 2. Twilight-langasta ei voi tulla kun ihania juttuja. ;)

  VastaaPoista
 3. Linda, ystäväni Google sanoi että tuo Twilight-lanka on vuodelta 2008. Tai siis tuo väri on. Ja kiitos kehuista :)

  ÄitiVaimo, meinasin laittaa tähän pitkän sepustuksen Teilightiin liittyvistä ihanista asioista (no okei, vaan yhdestä..) mutta sitten muistin että kuka vaan voi lukea tän. Joten hymyilen vaan vienosti :)

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit sukat! Laitetaan korvan taakse. :)

  VastaaPoista