perjantai 12. elokuuta 2011

Porsaanreikiä

Langanostolakossa ollaan nyt saavutettu muutama etappi. Ensimmäinen merkittävä etappi on se että lankaa on kulunut reilusti yli puolet alkuperäisestä määrästä! Toinen on se että lähes kaikki jäljellä oleva lanka on harmaan eri sävyjä. (En tajua kuka ostaa noin suuret määrät harmaata lankaa! Veikkaan että nä on niitä perintölankoja...) Kolmas etappi on se, että kaikki järkevä sukkalanka on LOPPU. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että aika moni jää tänä vuonna ilman joululahjaa TAI sitä että lankakaupoille pitää lähteä. 

Luonnollisesti valitsin jälkimmäisen vaihtoehdon! Enköhän viimeistään syyskuussa päädy lankakaupoille. Mutta sitten onkin jo pieni ongelma: (Kouvolan) Linnea oli kadonnut Eurokankaan ja Sinooperin välistä. Muuttiko se? Vai lopetti? Pitääkö langat tästä lähin tilata netistä? Toki tuossa on kulman takana Korian ABC ja Novitan tehtaanmyymälä, mutta enta jos haluaa neuloa muista langoista?

Lepsumisen kunniaksi osallistun tänä syksynä Salaiseen Neuleystävään! Huippua päästä valitsemaan jollekin toiselle lankaa ja laittamaan postia ennestään tuntemattomalle ihmiselle! 


5 kommenttia:

 1. Porsaanreijän on ihan parasta, kaikessa! :D Linnea tais lopettaa for good, harmi. Vaikka ite en edes asioinu siellä mutta puikkoholistien puolesta harmi. ;) Eikö siinä kukkakaupan vieressä ollu kans jotain lankoja? Design shop vai mikä se oli? Ja mä voin diilata sulle Helsingistä, anoppila kun on kivenheiton päässä Ogelin Lankamaailmasta. http://www.lankamaailmanordia.fi/

  VastaaPoista
 2. No mäntti.. Joo, siinä kukkakaupan vieressäkin oli kotain lankoja, enpä muistanut. Mutta luulen että susta tulee mun parhaistakin paras ystävä. Jos siis alat lankadiileriksi :D

  VastaaPoista
 3. Hurjasti olet saanut lankaa kulutettua, minulla langanostolakot eivät oikein koskaan pidä...

  Blogissani saattaisi olla muuten jotain sinulle!

  VastaaPoista
 4. Pääsin juuri muuttolaatikoiden purkamisessa siihen vaiheeseen, että yhdistin viime muutossa "hetkeksi" pakatut langat ja tässä välissä kuluneen 1,5 vuoden aikana kertyneet langat yhteen laatikkoon. Sen tuloksena oon aika vahvasti sitä mieltä, että munkin on pakko aloittaa ostolakko ;)

  VastaaPoista
 5. Lissu, suosittelen kyllä ostolakkoa. En ehkä välttämättä vuoden mittaista ;) mutta muuten kyllä! Itellä on aivan varmasti säästynyt rahaa ja miehellä hermoja. Ja vaikka tällä viikolla onkin vakaa aikomus suunnata Novitalle, niin silti meinaan vielä jatkaa noista jämistä mitä kotoa vielä löytyy. Suunnitelmissa on myös kokeilla saisinko noita tylsän harmaita lankoja värjättyä..

  VastaaPoista