tiistai 17. huhtikuuta 2012

Naapurin poikien sukat

Meillä oli alkuvuodesta pienoinen ongelma. Kävelemään oppinut vuosikas ei enää viihtynyt ulkona pelkästään rattaiden tai pulkan kyydissä, vaan oli pakko päästä kävelemään myös pihalla. Käveleminen ei siis tässä ollut se varsinainen ongelma, vaan pieni jalan koko ja meidän kaupungin pienten kengänkokojen olematon/vähäinen tarjonta.

Ratkaisu tuli yllättäen naapurista. Mies oli jutellut ohimennen naapurin poikien iskän kanssa, joka kävi hakemassa kotoaan juuri sopivan kokoiset pienet talvikengät. Näillä pienillä kengillä meidän rinsessa sai lopputalven köpötellä pitkin lumista ja jäistä pihaa.

Nyt kun talvikelit ovat ohi, ja ainut järkevä lasten ulkoilujalkine litsläts-keleihin on kumpparit, oli aika palauttaa lainakengät. Kiitokseksi lainasta tein kenkien edellisille käyttäjille, 5- ja 7-vuotiaille pojille villasukat.


En tiennyt, minkä kokoiset jalat pojilla on, joten jouduin luottamaan netistä löytyviin ikä-koko -taulukoihin. Isommat sukat ovat kokoa 30 ja pienemmät 26. Toivottavasti en mennyt pahasti metsään! Lankana käytin Novitan Nallea, ehkä Marjametsää? En muista, ja vyötekin on jo roskissa.

3 kommenttia:

 1. Tässä voi vaan todeta että onni on ihanat naapurit :)

  VastaaPoista
 2. katsotaampa kuinka ripeä postipoika on tällä kertaa, paketti huomenna postipojan matkaan

  VastaaPoista
 3. Meillä on kyllä kiva naapurusto :)

  Iiks! En malta millään odottaa! Kumpa postipoika olisi tosi ripeä ja toisi paketin jo huomenna! Tosin maanantait on aina niin jähmeitä, että maanantaipaketti pelastaisi päivän varmasti! :)

  VastaaPoista