maanantai 23. huhtikuuta 2012

Huhtikuun piristys

Kampaajalta kotiuduin postin kautta. Snyn paketista paljastui vaikka mitä ihanaa! Oli pakko avata paketti jo postin parkkipaikalla, kun en ollut varma onko muu perhe jo kotiutunut iltariennoista. Itkuhan siinä meinasi tulla..

Paketissa oli sinisävyistä Jade-lankaa, joka on kuulemma sopivan paksuista sormineulontaan ja punasävyistä SKY-lankaa, josta pitäisi tulla röyhelöhuivi. Pitää testailla lähipäivinä kun tytöt on päikkäreillä!


Paketissa oli myös ihania silmukkamerkkejä (jotka vanhempi neiti olisi halunnut omia!)
Voi apua oikeesti! Ei näin ihania silmukkamerkkejä olekaan!!!


Ehkä ihaninta oli kuitenkin tunikat meidän tytöille! Snyni on ommellut nämä ihan itse! Kangas on oranssia kukkakangasta ja koot menivät täydellisesti nappiin!

Isompi malli ei olisi halunnut poseerata ja pienempi halusi välttämättä pukea päälleen myös isosiskon topin...


Kiitos kovasti SNY ihanasta paketista. Et tiedäkään miten täydelliseen väliin postitit nämä piristykset! Kerron sinulle vielä varmasti myöhemmin! Kiitoskiitoskiitos!

Ps. Tosiaan, kyllähän paketissa oli vielä kaksi tikkaria. hetken harkitsin, että antaisin ne tytöille mutta.. äh! Kyllä äiskä ja masun Myrtti ovat tikkarinsa ansainneet. Tytöt tyytykööt tunikoihinsa!

3 kommenttia:

 1. Mukavaa että postipoika oli näin ripeä :) Hyvin siis onnistuin kokojen kanssa, omille mukeloilleni nuita sovittelin, vaikka vanhempi (on poika) ei millään kyllä olisi halunnut toimia äitin tyttöjenjuttujen mallina...Nuo silmukkamerkit on tilauksesta sinulle valmistanut Niinan näpertelyt (löytyy naamakirjasta). Halusin tällä kertaa antaa sinulle jotain totaalierilaista lankaa. Mukavaa viikkoa toivoopi SNY:si joka myös sai tänään paketin

  VastaaPoista
 2. Äsken tyttöjen päikkäreitten aikana tutustuin tarkemmin tuohon punasävyiseen lankaan ja aloin väntämään siitä röyhelöhuivia. Ensimmäistäni ikinä! Voi SNY, sun olis pitänyt olla näkemässä! :D Ihan hulvatonta (näin jälkeen päin..) ! Usein neulon ja katson telkkaria samaan aikaan, mutta tän langan kanssa se ei hupsista vaan onnistunutkaan. Olin ihan solmussa :D

  Turhautuessani alan kiukuttelemaan ja koska tytöt oli nukkumassa ja mies töissä, niin kiukuttelin sitten niille telkkarissa näkyville Huippumalli haussa -tytsyille :D Jakson loppuun mennessä alkoi kyllä työkin jo sujumaan!

  Kiitos kokemuksesta! :)

  VastaaPoista
 3. mä niin tiedän ton tunteen :D itse ajattelin ekaa röyhelöhuiviani aloitellessani että , jes parin tunnin päästä mulla on huivi. No kuinka ollakkaan siihen meni muutaman tunnin sijaan muutama päivä, mutta valmista siitä tuli. Sormineulonta sitä vastoin oli paljon vähemmän haasteellista ja onnistui jopa multa telkkaria katsellessa.

  Seuraavan kuun pakettiin pitäisi keksiä joku kiva punainenlanka...jotain kesäistäkö...ken tietää. On ollut kiva olla ystävänäsi :)

  VastaaPoista