lauantai 21. toukokuuta 2011

Nummun kesäasu

Alkuvuodesta selasin joululahjaksi saatua Lilly Secile Brandalin ja Bente Myhrerin Neulekirjaa ja tykästyin yksinkertaiseen vauvan asun ohjeeseen. Jämälankalaatikoista löytyi reilusti viininpunaista nalle-lankaa, joka mielestäni käy hyvin tämäntyyppiseen vähän ehkä vanhahtavaan malliin. Kun aloitin paidan neulomisen en vielä tiennyt kenelle pienelle asu päätyy. Eräänä yönä näin unta kaverin masuvauvasta, joka unessa naureskeli ja hymyili valmis asu päällään. Asia oli selvä! Valmistumassa oli Nummun kesäasu.


Ohjeen mukaan mitoitus on n. 12kk ikäiselle lapselle. Kesäasu on siis sopiva kesällä 2012.

2 kommenttia:

 1. Uusi lukija ilmoittautuu!

  Täältä tuun kyllä hakemaan ideaa omiin jämälankaprojekteihin, kummasti sitä on vaan kertynyt tuota lankaa, ja aina kun on joku projekti meneillään niin sitä samaa väriä pitää varata aina "tarpeeksi", jolloin sitä taatusti on sitten ylimääräistä ja paljon...!

  - Katja

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa mukaan Katja!

  Laskin juuri että mulla on tätä kesäasussa käytettyä lankaa vielä neljä kerää! Eikä se varmaan lopu koskaan! Pitäisi jatkossa miettiä vähän tarkempaan että tarviiko yhtä lankaa ostaa 10 kerää, vai pärjäisikö sitä mitenkään kahdella! :D

  VastaaPoista