sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Hihatin

Pari viikkoa sitten siivottiin vaatehuone ja sieltä löytyi vino pino keskeneräisiä töitä. Tämän pitsikuvioisen hihattimen ohje on tulostettu Novitan sivuilta 19.1.2009 ja muistan aloittaneeni neulomisen Pieksämäellä. Masussa kasvoi noihin aikoihin meidän esikoinen Inkeri, ja joku opiskelukaveri olikin täysin vakuuttunut siitä että meille on tulossa tyttö, kun kerran olin valinnut langaksi vaaleanpunaisen (minusta ennemmin lohen punaisen) Novita Luxus Cotton -langan. En tiedä vaikka langanvalinta olisikin ollut jokin alitajuntainen sukupuoli-juttu. En nimittäin normaalisti itselleni tämän värisiä vaatteita ja/tai lankoja valitse!

Olin tehnyt hihattimen jo kertaalleen "valmiiksi". Ainut vaan, että puolesta välistä (eli keskeltä selkää) puuttui n. 30cm! Mitä lie ollut mielessä... Nyt sitten vihdoin rohkaistuin ja purin työtä pitkät pätkät ja neuloin puuttuvat kerrokset vihdoin työhön mukaan! Hyvän näköinen tästä hihattimesta tuli, ei vaan yhtään mun värinen. Jos joku tämän omakseen tahtoo, niin voi vinkata!

3 kommenttia:

 1. Kerronko tarinan siita kaulahuivista, jonka sait vuosi sitten (?) valmiiksi parissa viikossa? Se ei ole vielakaan valmis ja mahdollisesti ei valmistu ikina. :D Tuli vaan nuista keskeneraisista mieleen, kun saatoin jo silloin mainita jotain edistymisesta.

  Hieno kylla tuo hihatin ja vareilla on ihan kiva leikkia, vaikkei aina ihan tiedakaan sen soveltuvuudesta omaan varitykseen.

  VastaaPoista
 2. :D mulla jaa herkästi kesken työt jotka jossain vaiheessa lähtee menemään pieleen. sitten en vaan pysty purkamaan ja työ jää kesken. tosin vaatehuoneesta löytyy muullakin tavalla keskeneräisiä töitä... kuten villahousut jotka on sivusaumojen ompelua vaille valmiit :D pitäiskö ryhdistäytyä?!

  VastaaPoista
 3. Voin toda sulle sen huivin. ;) Se on melkein oikein tehty. Tarpeeksi oikein, etta ma en sita alkais enaa purkaa. Tosin muistaakseni keksin sille langalle jonkun muun kayttokohteen ja nyt en tiia et pitasko se tehda loppuun vai hyodyntaa se lanka jossain muualla. :D

  VastaaPoista