torstai 13. maaliskuuta 2014

Kevään eka

Tänään kävin hakemassa postista kevään ekan SNY-paketin.
Avattiin Pienemmän neidin kanssa paketti autossa postin parkkipaikalla (note to mysylf: vanhanmallisella Abloy-avaimella saa pakkausteipit paremmin rikki, kuin auton avaimella!)

Ihanasti oli SNY muistanut paketissa muitakin perheenjäseniä!
Tytöt saivat molemmat oman Hello Kitty -heijastimen magneetin ja Pikkuherra sai Muumi -kirjasen (vähän jo kulmasta kerkesi maistaa, ennen kuin kielsin!)  Myös muumilakut ja -pastillit olivat oletettavasti lapsille, näitä maistellaan sitten sopivan tilanteen tullen. Ehkä viikonloppuna metsäretkellä?

Herkkuosastolla muistettiin myös perheen aikuisia, pussillinen pätkiksiä ja suolattuja cashew-pähkinöitä. Nam ja nam! Näillä herkutellaan viikonloppuna!

Mukana oli myös vino pino kukkien siemeniä ja kauniita servettejä. Sny:ni, osuit oikeaan, kun veikkasit, että servettien kuosi olisi minun juttuni. Niin on!

Niin, ja sitten ne langat! Kotikulta sukkalankaa kolme kerää, kaikki mainitsemiani "lempivärejä"! Kerä Seiskaveikka raitalankaa "tyttöjen värisenä", pitää Neitojen kanssa neuvotella tarvitaanko nyt enemmän lapasia, kuin sukkia ja mikä on pipotilanne. Ja viimeisenä, vaan ei suinkaan vähäisimpänä sinisävyistä Nallea, "Joki" luki muistaakseni vyötteessä. Tämä pääsi jo puikoille Pikkuherran villasukiksi (riittänee myös lapasiin ja pipoon).


Kyllä tätä pakettia kannattikin odottaa! 
Kiitos SNY!

12 kommenttia:

 1. Voi kun oli mukava lukea että paketti oli mieluinen. Kannatti lukea ja selailla blogiasi enne kuin lähti ostoksille. Ja luin ilmottautumislomakkeesikin tarkkaan ja "tankaten". Tykkään pitää niin sanotusti silmät auki aina ostosreissuilla näitä SNY-paketteja silmällä pitäen. :)

  T: SNYsi (32.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verran korjaan, että Hello Kittyt ei tainnu olla heijastimia vaan magneetteja...? :)

   T: SNYsi

   Poista
  2. Totta! Missä lie aivojumissa tuotakin kirjoitin :D

   Poista
 2. Runsas, kaunis ja herkullinen paketti, turvallisuuskin on huomioitu!

  VastaaPoista
 3. Mahtavan paketin oot sinäkin saanut :-)

  VastaaPoista
 4. Onpa runsas ja keväinen paketti sinulla. Iloa siitä varmasti riittää.

  VastaaPoista
 5. Ihana paketti. Voisi olla kiva osallistua joskus tähän SNY-juttuun. Blogissani on sinulle haaste, jos haluat sellaiseen osallistua....
  http://prusiluska.blogspot.fi/2014/03/eilispaivan-arki.html

  VastaaPoista
 6. Mukavan paketin olet saanut. Aina on niin hienoa kun snyt muistavat myös perheenjäseniä. Todella kauniisti ajateltu. :)

  VastaaPoista