perjantai 28. helmikuuta 2014

Pientä

Kummipoika äiteineen ja pikkusiskoineen kävi aamulla kylässä.
Siitä muistin, että ompelin jokin aika sitten pikkusiskolle pienen bodyn 
ja äitille kestoliivinsuojat (tuttavallisemmin tissilätkät).


Body on ommeltu Ottobren Happy Squirrel -kaavalla koossa 56.
Trikoo on Kankaiden yön ihanuuksia.

Liivinsuojat on kertovaipoista jääneistä jämäpaloistä. Ihoa vasten coolmax,
kosteussulkuna pul ja välissä bambujoustista.

Liivinsuojat ompelin eri tavalla, kuin yleensä. Imu on uloimpia kerroksia pienempi ja ommeltu kaksoisneulalla puliin, jonka jälkeen vasta surautin coolmaxin kiinni.

Käyttäjäpalautetta odotellessa..

2 kommenttia:

 1. Heippa!

  Aivan ihania lastenvaatteita ja mekkoja olet tehnyt! Oletkin taitava käsitöissä kun ompelet ja neulot. :) Itse olen peukalo keskellä kämmentä ompelukoneen kanssa, joten yritän välttää sitä viimeiseen asti. :)

  Vielä pähkin tämän kuun pakettia hiukan, jotain ideoita on jo paperilla. ;) Selaillessani blogiasi ja tietojasi lukiessa tuli mieleen "muutama" lisäkysymys: pidätkö kesällä puutarhaa tai kasvimaata, mistä teidän lapset tykkää (hello kitty, my little pony, puuha-pete...), lempivärisi asusteissa ja käytätkö koruja (hauskoja vai "neurtraaleja" sopien koska ja minkä kanssa tahansa)? Joo, ihan muutama kysymys. Lisääkin varmaan tulee matkan varrella. :D

  T: SNYsi (32.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa SNYni :)

   Käsitöitten lisäksi tongin kesäisin (ja keväisin ja syksyisin) pihaa. Vielä opettelen, mutta edellisten (ja sitä edellisten) omistajien jäljiltä pihassa kasvaa vaikka mitä! Tykkään tästäkin uudesta harrastuksesta!

   Meidän tytöt on My Little Pony (ystävyyden taikaa) -faneja. Tykkäävät myös Hello Kittystä, Oktonauteista, Disneyn Prinsessoista... Poika fanittaa muumeja.

   Asusteissa tykkään vihreästä, petroolin sinisestä, sinapin keltaisesta, rehellisen punaisesta; väreistä jotka toimii punaisten hiusten ja kalpean ihon kanssa :D Käytän värikkäitä koruja, päivittäin on vähintään korvikset, jos asuun sopii, niin myös rannekoru tai kaulakillutin.

   Olikohan tässä nyt kaikki..? :D

   Poista