perjantai 12. huhtikuuta 2013

Keltainen toukokuu, mikset sä jo tuu?!

Meidän perheessä jyllä tämän vuoden räkärundi nro 3. Iltapäivällä käydään Pikkuherran kanssa moikkaamassa jo tutuksi tullutta lääkärisetää. Kevät, missä olet?! Tule pian ja tuo kesä tullessasi!

Eilen surauttelin keltaista Isomman neidin iloksi.

Neiti sai kesäksi pallopaidan itse valitsemastaan kankaasta.


 Samalla kaavalla (OB 3/11 Young Designers') surautin illalla myös siilipaidan.

 

Teepparin jälkeen siilikangasta jäi vielä reippaasti, joten tein neidille uuden kevätpipon (OB 4/12 Ruttupipo).


 ...jota Pienempi neiti halusi sovittaa!


Lasten jo nukkuessa tartuin vielä viime kesänä kesken jääneeseen projektiin ja ompelin raglanhihaisen ketut ja karhut -paidan loppuun. Alunperin paidassa olisi pitänyt olla nappilista ja resorit hihoissa ja jos vaikka mitä, mutta viime kesänä taidot ei vielä riittäneet ja nyt en enää muista mistä lehdestä kyseisen paidan kaava edes oli peräisin, joten sovelsin. Jätin resorit hihoista pois ja ompelin pääntien ihan ilman nappilistaa. Hyvä tuli. Ei tosin enää mahdu isommalle neidille, jolle paidan kai olin tarkoittanut. 


Pienempi neitikin kyllä tykästyi "joku otus"-paitaansa.

1 kommentti:

  1. Kivan pirtsakan keväisiä värejä! Itselläkin pitäisi etsiä vielä parempia kaavoja poikien normi T-paitojen tekoon. Tein tässä Dino aiheisesta kankaasta kahdelle pojalleni T-paidan mutta sain taistella kyllä tuon kauluksen kanssa... poikien päät ku on ison kokoisia niin tuntui että tuleeko päät kunnolla T-paidasta ja loppu tulos on mitä on!

    VastaaPoista