maanantai 18. helmikuuta 2013

Synttärijuttuja

Alkukuusta vietettiin Pienemmän Neidin toista syntymäpäivää. Koen hiukan hankalaksi keksiä omille lapsille lahjoja, kun eivät varsinaisesti vielä mitään tiettyä osaa pyytää. Jotain kivaa piti kuitenkin keksiä. Lopulta pyysin ystävää diilaamaan Tampereen Vaahtomuovista vaahtomuovihepan, jolle synttäreitä edeltävänä iltana ompelin päälisen.



Hepasta tulikin dinosaurus (sankarin mielestä krokotiili). Punainen joustofrotee on Myllymuksuilta ja violetti ja musta Kestovaippakaupasta. Silmän valkoinen trikoo on H&M:n mammatopista, joka urheasti palveli kaksi raskautta, mutta lörtsähti kolmannen kohdalla.

Hepan/dinosauruksen/krokotiilin päälisen kiinnitys on toistaiseksi parilla hakaneulalla pohjassa. pitää ostaa oikean pituinen vetskari ja ommella se paikalleen.

Blogin synttäriarvonnassa jämälankatuotoksen itselleen voittanut ÄitiVaimo toivoi harmaita, lyhytvartisia sukkia, joissa on jokin kuvio. Lankalaatikosta löytyi 1,5kerää "jostain" peräisin olevaa Sandnessin Alpakkaa. 2,5mm puikoilla niistä syntyi oikein kivat Kalajokisukat.


Tuulan jämäkangastuotos odottelee vielä hetken valmistumistaan. Pyyntönä on kestoliivinsuojia, ja ennen kuin kaikki materiaali on kasassa, pitää ommella parit kestovaipat valmiiksi. Eiköhän nekin parin viikon sisään valmistu.

9 kommenttia:

 1. Iiiihanat!! Vaihdatko sukat yhteen kotiavaimeen. ;) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, otetaanko ens viikolle treffit vaihtareiden merkeissä? :)

   Poista
  2. Nää on ehkä maailman pehmosimmat sukat, mitä näissä vanhoissa kintuissa on ikinä ollut! ♥

   Poista
 2. Hieno idea vaahtomuoviheppasesta! Varmasti kiva peuhata ja valloittaa ritarilinnaa leikeissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse bongasin idean Facebookin OE-ryhmästä. Oli pakko toteuttaa itsekin, onhan tuo hepparkokotiili aika sympaattisen oloinen tyyppi! :)

   Poista
 3. Kalajoet on niin simppelit, mutta tosi kivat. Blogissani on sinulle jotain:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, onneksi on loma justiinsa alkamassa, niin kerkiaa pohti itsestään paljastettavaa :D Kiitos!

   Poista