lauantai 24. marraskuuta 2012

Piristävä paketti

Salainen Neuleystävä -kierron marraskuun paketin teemana oli
"piristystä illan hämäryyteen". 
Oma pakettini saapui perille myöhään eilen illalla. Keskiviikkona jo odotin pakettia saapuvaksi ja ryntäsin postilaatikolle, kun näin yläkerran ikkunasta postiauton lähestyvän meidän laatikkoa. Ei tullut paketti sinä päivänä. Torstaina olin juuri imettämässä Pikkumiestä, kun näin postiauton pysähtyneen meidän laatikolle. Näin myös, kuinka postitäti kirjoitti korttia autossaan... jos imetys ei olisi ollut kesken, olisin rynnännyt autolle hakemaan postit. Postitäti ystävällisesti ilmoitti kortissaan, että minulle on paketti, joka ei mahtunut laatikosta sisään, ja että voisin noutaa sen postista illalla. Illalla en postiin asti päässyt, kun käytiin Isomman neidin kanssa muskarissa, mutta mies lupasi koukata postin kautta perjantaina paluumatkolla töistä. Eilinen ilta oli hektinen, joten pääsin perehtymään pakettiin vasta kun mies oli lähtenyt pikkujoutuihin, Neidit viety isovanhemmille yökylään ja Pikkuherra laitettu nukkumaan.


Paketista paljastui Roosanauha -kynttilöitä, punaisia Pandan Natural -lakuja (meni jo!), kaksi vyyhtiä ihanan sinistä Cascade 220 -lankaa (toisen kerin illalla, aikomuksenani neuloa itselleni huivia sohvannurkassa..) ja muumi-teemaisesti nessupaketti, Muumimamman voimajuomaa (tämä pääsi juuri loppumaan, joten täydennys tuli oikeaan saumaan!), Muumipeikko -rasia ja Muumi-kortti, jossa on mustikkamuffinsien ohje.

Kyllä piristi! Kiitos sny!

4 kommenttia:

 1. Mitä huivimallia suunnittelit? Minulla on tuota cascade eri värissä ja ajattelin myös huivin väsäistä?

  VastaaPoista
 2. Red Dragon, sanopa muuta! :)

  Mollie, mä ajattelin väsätä tämän huivin: http://www.ravelry.com/patterns/library/the-age-of-brass-and-steam-kerchief . Kivan simppeli, pääsee väri oikeuksiinsa ja pystyy neulomaan, vaikka katsoisi samalla jotan vähän syvällisempääkin leffaa ;)

  VastaaPoista
 3. No, löysihän se paketti vihdoin sinun luoksesi. Vaikka jossain se on kyllä matkustanut aika monta päivää. Ensikuun paketti onkin jo viimeinen. Voi apua, miten nopeasti aika menee.

  VastaaPoista