maanantai 3. syyskuuta 2012

Kirahvit

Eilen pääsin vihdoin käyttämään uutta ompelunurkkaani!Tuusasin pikana esikoiselle kirahvi-paidan ja pipon. (Mikä siinä muutenon, että pipot, sukat ja lapaset häviää vähän väliä? Montako niitä pitäisi olla, ettei aina ulos lähtiessä joutuisi ensin suorittamaan suuretsintöjä?)


Paita on muokkailtu jostain Ottobren kaavasta, meidän lapsilla on pitkät selät. Pipon saunuroin jäljellä olleistä sluibareista. Ihan kivat, vaikka väri ei ole yksi lemppareistani (joo, en kyllä tykkää..), mutta keltainen on meidän isomman neidin lempiväri.


Sormet syyhyttäisi ommella vielä jotain muutakin kivaa vaatetta, mutta kun ne verhotkin pitäisi ommella. Kiinnostaa kuin kilo kiviä..

2 kommenttia:

  1. Kauniit paita ja pipo.

    Itsellä on tuon meidän 'kaatopaikan' (makuuhuone) selätysurakka menossa.. minkä takia en pääse harjoittelee ompelua.. Vielä olisi vaatehuoneen tai siis vaatekoppi, kun on niin pieni tuo mukamas vaatehuone.. Että pääsisi ompelemaan, niin pitäisi pöytätasot saada siivottua.

    VastaaPoista
  2. Hauskan näköiset ompeluket. Ja edellisessä postauksessa esittelemäsi kankaat on myös superihania. Ihan houkuttelee ompelemaan täälläkin. :)

    t: Sny

    VastaaPoista