perjantai 23. maaliskuuta 2012

Lapsen kauluri

Eilisen muskarin päätteksi tajusin että meidän taloudesta löytyy lapsille vain yksi kauluri, vaikka lapsia on kaksi. Kotona ehdin hätinä ottaa itseltäni kengät ja takin pois, ennen kuin syöksyin jämälankalatikolle. Jossain on pakko olla vielä sopivan kokoinen kerä värikästä Novitan Nallea!

Lanka löytyi ja illalla Housen ja Viidakon tähtösten seurassa syntyi Omastapäästä-kauluri. Tein sen vakoilemalla vanhasta kaulurista silmukkamäärät. Vanhan kaulurin tein (omasta päästä) noin kaksi vuotta sitten meidän isommalle neidille ja kauluri on kuvioissa edelleen! Uskallan siis luottaa siihen, että tämäkin kauluri on käytössä vielä parin vuoden päästä!



Lankana on Novita Nalle Marjaretki. Olisin halunnut kaulurille vielä muutaman kerroksen lisää pituutta, mutta lanka loppui kesken...

4 kommenttia:

  1. Hieno kauluri ja ihan loistava mallin ilme ;) - Adalemina

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Valitsin just tän kuvan, koska ilme oli niin paras.. Vaikka muissa olisi kauluri näkynyt paremmin.

    VastaaPoista
  3. Sinä se ehdit :) Täältä helmikuun paketti lähti eilen postiin, en siis ole unohtanut. Työt vain pakkaavat häiritsemään elämää tällä erää

    SNY (joka 4 tunnin unien jälkeen suuntaa taas kohti työmaataan ja toivoo että tänään ehtisi kotiin ennen kuin lapsoset ovat yöpuulla)

    VastaaPoista
  4. Jes, ensi viikolla siis odotettavissa kivaa postia! :)

    VastaaPoista