maanantai 7. marraskuuta 2011

Pienen tytön villatakki

Jyväskylän reissulta mukaan tarttui muutama kerä Schoeller Stahl Merino Mixiä, joka tekeytyi puikoilla lapsen Lovejoy-neuletakiksi. Ohje löytyi Ilun Neulekirjasta, joka lähti syyslomalukemiseksi kirjastosta. Ohjetta oli välillä hiukan hankala tulkita ja neuloinkin neuletakin etukappaleet kahteen kertaan, koska ensitulkinnalla ne meni ihan reisille. Voi toki olla että vika oli tulkitsijassa eikä ohjeessa!




Neuleen ylpeä omistaja, 2v 6kk tahtotyllerö, on  tyyväinen uuteen vaatekappaleeseen. Napit kyllä menee vielä vaihtoon, äiti ei oo tyytyväinen niihin (ja viides nappi sitäpaitsi ehti jo hävitä jonnekin..) 

torstai 3. marraskuuta 2011

Paketti SNYltä



Alkuviikosta postilaatikkoon kolahti (tai eipä taida pehmeä paketti kovin kolahtaa..) paketti Salaiselta Neuleystävältä! Paketista löytyi Regian sukkalankaa, Schachenmayrin (?) värikästä puuvillalankaa ja Dropsin Alpacaa. Kaikki minun värisiä! Paketin kruunasi pieni Haisuli-peltirasia (vihdoinkin järkevä paikka neuloille!) ja suklaata (kiitoskiitoskiitos!!!) Suklaan ehdin jo syödä "mielenterveyslääkkeenä", sen lisäksi että kotiäidin arki ei aina ole ruusuista (parhaillaan käyn päikkärikamppailua uhmiksen kanssa) niin kodinkoneetkin takkuaa (tietokone palasi maanantaina reilun viikon kestäneeltä huoltokeikalta TAAS, eikä toimi vieläkään..)


Viime viikko oltiin syysloma tunnelmissa ja käytiin pikavisiitillä Jyväskylässä. Ei kuitenkaan niin pikaisella ettenkö olisi ehtinyt vierailla Pikkulinnassa! Voi miten onnelliseksi ihminen voikaan tulla jossain pienessä lankakaupassa! Mukaan lähti ihanan väristä Schoeller Stahl Merino Mixiä, josta uhmis saa itselleen villatakin talven viimaan, pari kerää Dropsin Alpacaa joista tulee mahdollisesti pieniä sukkia ja kolme kerää erivärisiä Austermannin Steppejä joululahjoihin. Voi tätä autuutta!


Nyt takaisin jatkamaan sitä päikkärikamppailua!